Omzien naar elkaar

8 januari 2021 | Gemeenteleven
Omzien naar elkaar
Aan iedereen, jong én oud, uit de HHK Woudenberg, Het gemeente-zijn is momenteel anders dan gewoonlijk. De meesten van ons hebben minder contact met elkaar, we zien elkaar niet of minder, we praten niet of minder met elkaar.

Sommigen van ons zoeken naar een concrete actie om het gemeente-zijn handen en voeten te geven. Jij / u ook? (Ik ga verder met "je" maar lees gerust overal "u" als dat beter past!) In de komende tijd krijg je aan het begin van de maand een naam opgestuurd waar je in die komende maand extra naar omkijkt. Dit kan door middel van een telefoontje om te vragen hoe het gaat / of je iets kunt betekenen maar ook door een kaartje te sturen of een coronaproof bezoekje, een cadeautje langs te brengen of verzin gerust zelf een iets. Je doet dit minstens 1 keer maar meerdere keren / dingen is natuurlijk alleen maar mooi en goed.

Dit bovenstaande gebeurt eens per maand in de maanden februari tot en met juni. De komende tijd krijg je elke maand een naam opgestuurd waaraan je extra denkt, ook in je gebed. De rollen zijn automatisch ook omgedraaid. Doe jij mee? Dan ontvangt een ander gemeentelid ook jouw naam. Zo kijken we met elkaar naar elkaar om.

De eerste keer dat je een naam ontvangt is zaterdag 6 februari voor de maand februari. Op zaterdag 6 maart krijg je dan een volgende naam gestuurd voor de periode daarna enzovoort. Doe je mee? Stuur mij dan voor zaterdag 30 januari een persoonlijk berichtje met je naam, adres en mailadres, dan zorg ik ervoor dat je zaterdag 6 februari op dat mailadres de gegevens van een gemeentelid ontvangt.

Hoe mooi zou het zijn als jong en oud op die manier in deze tijd verbonden worden en voor elkaar zorgen.

Groet,

Jolien Duiker

Stuur een appje naar: 06 830 26 345 of een mail naar: dplj@vanlodenstein.nl
<   Terug naar het overzicht

Volgende kerkdienstenZondag 24 januari
9:30
Kerkdienst
info
Ds. W.J.C. van Blijderveen
18:30
Kerkdienst
info
Ds. W.J.C. van Blijderveen

Agenda


Maandag 18 januari
19:15
Catechisatie
info
20:15
Belijdeniscatechisatie
info

Dinsdag 19 januari
19:30
Doopzitting
info

Woensdag 20 januari
18:30
Kinderclub
info
19:45
Kerkdienst Rumelaar
info

Donderdag 21 januari
19:30
Zendingscommissie
info

Maandag 25 januari
19:15
Catechisatie
info
20:15
Belijdeniscatechisatie
info
Naar agenda