Vrouwen bijbelstudiekring

Vrouwen Bijbelstudiekring

De Vrouwen Bijbelstudiekring van de Hersteld Hervormde gemeente van Woudenberg is in september 2007 opgericht. We komen samen op de 2e en 4e donderdagavond van de maand in zaal 1 van de Maranathakerk. De avonden beginnen om 20.00 uur.

De Bijbelstudies gaan in het seizoen 2018/2019 over 'Het leven van Mozes'. Hiervoor gebruiken we het boekje van de vrouwenbond. Voor de pauze lezen we met elkaar een bijbehorend Bijbelgedeelte en wordt er een inleiding gehouden. Na de pauze bespreken we in kleine groepjes (en later gezamenlijk in de grote kring) de vragen uit het hoofdstuk.

De ontmoeting met andere vrouwen uit de gemeente rondom een opengeslagen Bijbel schept een gezamenlijke band en vormt een toerusting voor ons dagelijks en persoonlijk geloofsleven. Niemand is te oud of te jong: we leren van elkaar! Op dit moment zijn er rond de 40 vrouwen lid van onze Vrouwen Bijbelstudiekring.

Ieder jaar is er de mogelijkheid de bondsdag in Lunteren te bezoeken, alsmede regioavonden.
Rond Kerst en Pasen hebben we een avond waarbij deze heilsfeiten centraal staan. In februari houden we een speciale avond met spreker/spreekster van buitenaf. We besluiten het verenigingsjaar met een gezamenlijk uitje.

Kom ook eens kijken... je bent van harte welkom! Wil je meer weten? Neem dan contact op met de secretaresse Carolien Wolterink (cwolterink@gmail.com of tel. 033-2863871). De andere bestuursleden zijn: José Blotenburg, Wilma van Doorn, Lianne van der Lee en Cobie Pater.
Kerstavond
27 dec 2017 |
Op 14 december hebben we als Vrouwen Bijbelstudiekring onze kerstavond gevierd.
Kerstavond
Lees meer
Afsluiting seizoen
18 mei 2017 |
Zaterdag 13 mei hadden we een gezellige ochtend om het seizoen af te sluiten.
Afsluiting
Lees meer

Agenda


Donderdag 25 april
20:00
Vrouwen bijbelstudiekring
info
Vrouwen bijbelstudiekring om 20:00 uur
Naar agenda