Tienerclub 14+

Heey!
 
Wat leuk dat je ons gevonden hebt op deze website!
 
Even voorstellen…
 
Wij zijn de tienerclub 14+ van onze kerkelijke gemeente.  Iedere 2 weken ontmoeten wij elkaar in één van de zalen van ons kerkgebouw. Zit jij in de 3e of 4e klas van het voortgezet onderwijs?. Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn! 
 
Waarom doen we wat we doen?
 
We komen samen als club om jongeren op een laagdrempelige manier bij de kerk te betrekken. Dit doen we door diverse avonden met elkaar af te wisselen. Denk aan avonden met inleiding en spel, maar ook aan de komst van een gastspreker en allerlei activiteiten.
 
Hoe ziet een clubavond eruit?
Vanaf 19.15 uur ben je van harte welkom. Om 19.30 uur begint de avond met zingen, bijbellezen en gebed. Hierna wordt er een inleiding gehouden door één van de leidinggevenden over een stukje uit de Bijbel of een actueel onderwerp. Ook nodigen we elk jaar een gastspreker uit die over een bepaald onderwerp iets komt vertellen. In de pauze drinken we wat en genieten van een traktatie die is meegenomen door één van de jongeren. Na de pauze doen we vaak een activiteit zoals een quiz, een spel of een combinatie van die twee. Deze wordt meestal georganiseerd één of twee jongeren. Dan sluiten we de avond af met een dankgebed en gaan we rond 21.00 uur na een gezellige avond weer naar huis.
 
Een paar keer per jaar organiseren we een activiteit buiten de reguliere clubavonden om. Dan gaan we bijvoorbeeld schaatsen of houden we een dropping, of doen we een strandwandeling.
 
Met kerst houden we een speciale avond. Dan eten we met elkaar en hebben we een korte kerstviering. 
 
Welkom!
Zit je in de 3e of 4e klas van het voortgezet onderwijs? Kom dan eens onze clubavonden bezoeken of ga eens mee om kennis te maken met onze activiteiten. Wij zouden het gezellig vinden als jij komt! Wij vragen je vriendelijk om je te houden aan de doelgroep waarvoor onze verenigingen bestemd zijn. Natuurlijk kan het zijn dat er sprake is van een uitzondering, maar wil je dat dan in overleg met de leidinggevenden doen? 
 
Als je graag deelneemt aan onze avonden, houd dan de planning in de gaten en kom gerust op een clubavond binnenlopen! Heb je belangstelling, maar wil je eerst een keer contact met één van de leidinggevenden? Dat kan! Bel of app naar 06-38778969.
 
Als het niet gaat….
Misschien ben je druk op school, heb je gezondheidsproblemen of een bijbaantje of sport je op donderdagavond en lukt het je niet om op onze clubavonden te komen. Denk er dan eens over na of het mogelijk is om een bepaald ritme op te bouwen waarin het wel mogelijk is om de club (deels) te bezoeken. We willen gerust met je meedenken! Het kan zijn dat het om een bepaalde reden alsnog niet mogelijk is om naar ons te komen, dan vinden wij het wel fijn om zo nu en dan eens contact te hebben met jou! Wil je dan wel je telefoonnummer aan ons doorgeven?
 
Planning seizoen 2021-2022
 
17-18 september Startactiviteit
30 september Clubavond
 
14 oktober Clubavond
28 oktober Clubavond
 
11 november Herfstactiviteit
25 november Clubavond
 
9 december Clubavond
18 december Kerstavond (let op: dit is op zaterdagavond!)
 
13 januari Nieuwjaarsactiviteit 
27 januari Clubavond
 
10 februari Clubavond
24 februari Dropping
 
10 maart Clubavond
24 maart Clubavond; wenmoment voor nieuwe leden
 
7 april Clubavond
23 april Afsluiting (let op: dit is op zaterdagavond!)
 
Opmerkingen bij de planning:
- voor alle data geldt: D.V.
- datum voor de HHJO jongerendag is nog niet opgenomen in de planning. Deze volgt nog en valt meestal op een zaterdag in maart.
- voor alle activiteiten volgt nadere informatie. Let goed op: voor de activiteiten moet je je opgeven! Soms wordt er voor een activiteit een kleine financiële bijdrage gevraagd.
- We vinden het handig om een groepsapp aan te maken waar we informatie kunnen uitwisselen. Wil je daarom je telefoonnummer aan ons doorgeven?
- Daarnaast vragen we ook aan je ouders of zij hun telefoonnummer willen doorgeven. We maken namelijk ook een ouderapp aan, zodat ook zij langs de zijlijn weten wanneer er weer een avond gepland staat. 
- Houd de groepsapp goed in de gaten, ook vanwege de locatie van de clubavond!
- Aan het begin van het nieuwe seizoen maken we met elkaar een planning voor de invulling van het tweede gedeelte van de avond. Ook vragen we dan wie welke avond wat lekkers mee wil nemen voor bij het drinken.
- Ben je een avondje niet in de gelegenheid om te komen? Dat kan! Meld je dan persoonlijk af bij één van de leidinggevenden. We vragen je dringend om dit niet te doen in de groepsapp.
 
 

 

Volgende kerkdienstenDonderdag 26 mei
9:30
Kerkdienst
info
Ds. W.J.C. van Blijderveen

Zondag 29 mei
9:00
Kerkdienst
info
Ds. R. van Kooten
11:00
Kerkdienst
info
Ds. R. van Kooten
18:30
Kerkdienst
info
Ds. J. Joppe

Agenda


Maandag 23 mei
19:00
Jubilate Deo
info
19:30
Zaalreservering
info

Dinsdag 24 mei
19:00
Zaalreservering
info
19:45
Zaalreservering
info

Woensdag 25 mei
19:30
Kerkenraad
info

Donderdag 26 mei
19:00
Kerkvoogdij
info

Zondag 29 mei
20:00
JV Jehuda 16+
info

Maandag 30 mei
19:00
Jubilate Deo
info
20:00
Zaalreservering
info
Naar agenda