JV Jehuda


Leuk dat je op de website kijkt naar het gedeelte van de Jeugdvereniging Jehuda. De naam is gekozen met een gedachte, het betekent namelijk: Gods lof… Dit willen we samen op de avonden met jullie ook uitstralen in woorden en daden.

Voor wie:
Iedereen vanaf 16 jaar is hartelijk welkom op onze gezellige jeugdvereniging. Je mag natuurlijk altijd een keertje komen kijken of onze JV iets voor jou is. Ook nodigen we jouw vrienden en vriendinnen uit!

Waar:
We komen elke laatste zondag van de maand bij elkaar in zaal 1 van de Maranathakerk. Hier hebben we een leuke plek waar we serieus en een ontspannend samenzijn hebben.
 
Hoe laat:
We starten na de avonddienst rond 20.00 uur. Om uiterlijk 21.30 uur sluiten we de avond. Daarna mag je nog gezellig wat blijven napraten. (dan zijn de zakken chips meestal ook wel leeg)
 
Wat doen we op een JV avond:
Elke avond starten we met zingen en gebed. Daarna staan we stil bij een gedeelte of een thema uit de Bijbel. Elk seizoen hebben we een ander thema. We kiezen samen een thema. Jullie als jeugd hebben daarin natuurlijk inbreng. Daarna is het tijd voor pauze. In de pauze kletsen we gezellig met elkaar en leren we elkaar beter kennen. Het programma voor na de pauze is wisselend. Meestal doen we een spel, maar er zijn vaak ook muziekinstrumenten aanwezig voor extra sfeer…. We verzorgen dan ook een lekkere en warme hap!
 
Zo nu en dan gaan we er gezellig op uit of hebben een sportieve activiteit in of buiten Woudenberg. Denk aan schaatsen, bowlen, survival enz.…  En… heel belangrijk om te weten: we eindigen het seizoen met een ontzettend gezellig J.V. Weekend. Ook organiseren we wel eens een dropping of een BBQ. Kortom: een bezoekje aan onze JV is méér dan de moeite waard!
 
Thema avonden:
Een aantal keer in het seizoen hebben we een thema-avond. We nodigen dan wel eens spreker uit.
 
Wanneer:
Voor data kun je kijken op de jaarplanning van de Maranathakerk. In de Maranatha-bode vermelden we wanneer er weer een avond wordt gehouden.
Wij zien uit naar jullie komst…..
JV Jehuda
Marc de Leeuw, Therese van de Lagemaat, Dirk Staal
Email: jvjehuda@hhgwoudenberg.nl


 

Agenda


Zondag 17 december
20:00
JV Jehuda 16+
info

Zondag 7 januari
20:00
JV Jehuda 16+
info

Zondag 28 januari
20:00
JV Jehuda 16+
info

Zondag 18 februari
20:00
JV Jehuda 16+
info

Zondag 10 maart
20:00
JV Jehuda 16+
info

Zondag 21 april
20:00
JV Jehuda 16+
info

Zondag 12 mei
20:00
JV Jehuda 16+
info

Zondag 2 juni
20:00
JV Jehuda 16+
info
Naar agenda

Foto's JV Jehuda 16+

Afsluiting JV seizoen Afsluiting JV seizoen Afsluiting JV seizoen
Gala Hoeve de Beek Afsluiting JV seizoen