Gemeentedag

6 mei 2019 | Gemeentedag
Gemeentedag 6 juli 2019

De gemeentedag staat dit jaar in het teken van samenzijn, activiteiten en een maaltijd. Hierbij alvast een indruk van het programma:
voor de kleintjes is er een reuze zandbak aanwezig en ook kinderoppas, een speurtocht, sportieve activiteiten voor jong en oud, een fietstocht, wandeltocht en een gezellige theetuin met een high-tea.

We sluiten de middag af met een gezamenlijke maaltijd en tot slot zingen we met elkaar in samenwerking met het koor Jaäzanja. 

We hopen u/jou te ontmoeten tijdens deze dag!
Locatie: Broekerweg 8
Vanaf: 13:30 uur
Maaltijd: 17:30 uur

Maatschappelijke stage
Zoek je nog een maatschappelijke stage? Dan ben je van harte welkom om mee te helpen tijdens de gemeentedag. Wil je jezelf aanmelden of meer informatie, mail dan naar: m.terlouw@live.nl

Oproep vrijwilligers
Uiteraard zijn er deze dag ook vrijwilligers nodig. We zijn op zoek naar: kinderoppas, parkeerwachters, begeleiders activiteiten, koffie/thee schenkers en taartenbakkers voor de high-tea. Meld je aan via onderstaande contactgegevens.

Vervoer
Voor de mensen die het lastig vinden om er te komen, rijdt er twee keer een huifkar vanaf de Maranathakerk naar de Broekerweg. De opstaptijden vanaf de kerk zijn om 14.00 en om 17.00 uur.

Contactgegevens
Mail:gemeentedaghhgwoudenberg@gmail.com Telefoon: 06-52320735

Hartelijke groet namens de commissie, Annemijn Doornebal, Bernard en Jacolien Pul, Jeroen den Hartog, Martin Holleman, Maurice Terlouw en Michiel Clements.

<   Terug naar het overzicht

Volgende kerkdienstenDonderdag 30 mei
9:30
Kerkdienst
info
Ds. W.J.C. van Blijderveen
Hemelvaartsdag

Zondag 2 juni
9:30
Kerkdienst
info
Ds. N.P.J. Kleiberg
18:30
Kerkdienst
info
Ds. S.T. Lagendijk

Agenda


Zondag 2 juni
14:00
Zondagsschool
info

Maandag 3 juni
19:45
kerkvoogdij vergadering
info
20:00
Commissie reformatieherdenking 2019
info
Naar agenda