Folderen vakantiebijbelweek Bijlmer

12 juli 2021 | Evangelisatiecommissie
Folderen voor de vakantiebijbelweek in de Bijlmer
 
Elk jaar wordt er in de Bijlmer een vakantiebijbelweek georganiseerd. Ed en Nel Huisman, een echtpaar dat al jaren in de Bijlmer woont, zijn er elke zomervakantie druk mee. Dit jaar doen er ook 10 vrijwilligers mee, die namens onze kerkelijke gemeenten op zaterdag vrijwilligerswerk doen in de Bijlmer. Het thema voor dit jaar is: ‘Gaan voor meer dan goud’. Op 8 augustus sluiten de Olympische spelen af. Van D.V. 9 – 13 augustus wordt de vakantiebijbelweek gehouden. We borduren voort op de Olympische spelen. Veel kinderen hebben hun eigen ‘sportheld’. We willen ze méér geven dan dat. Vandaar dat we in de Bijbellessen in die week bekende personen uit de Bijbel behandelen zoals Gideon, Esther, Paulus.
Naast het Bijbelverhaal leren de kinderen elke dag een Bijbeltekst. Ook gaan we met elkaar zingen en worden er spelletjes, die bij het thema horen, gespeeld.
Wij vragen of u wilt bidden dat de Heere kinderen naar de vakantiebijbelweek wil sturen. Dat God ze wil overtuigen van zonde en van de noodzaak tot bekering. Dat ze horen over de Heere Jezus, Die de zonden wil vergeven en dat ze in Hem geloven. Wij krijgen de opdracht om aan alle wateren te zaaien. De Heere zal Zelf, op Zijn tijd, voor de wasdom zorgen.
Op zaterdag 7 augustus willen we graag met heel veel vrijwilligers uitnodigingen bezorgen bij de kinderen in de Bijlmer. Op 4 verschillende locaties wordt de vakantiebijbelclub gehouden. Komt u/jij ons helpen om met zoveel mogelijk ouderen en/of jongeren de flyers te verspreiden?  We willen om 10 uur met elkaar beginnen in het gebouw van de MCTC, Bullewijkpad 51, Amsterdam. Aanmelden kan via info@kruispunt-bijlmer.nl. Van harte welkom! 
<   Terug naar het overzicht

Volgende kerkdienstenZondag 8 augustus
9:30
Kerkdienst
info
Ds. J. Joppe
19:00
Kerkdienst
info
Ds. R. van Kooten